فروش اینترنتی محصولات دکوراسیون داخلی
شش سال فروش آنلاین ده سال حضوری

تماس و واتساپ 09121259043 / 02146899748

مارو در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
آموزش کامل نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری

سلام وقت بخیر دوستان عزیز، من احمد دهقانی هستم تو این ویدئو قصد دارم صفر تا صد نصب کاغذ دیواری را خدمتتان آموزش بدم لطفا با من همراه باشید.

 

لوازم مورد نیارز نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری :

  • چسب کاغذ دیواری
  • قلمو نقاشی برای چسب زدن پشت قواره های کاغذ دیواری یا پوستر دیواری
  • یک عدد کاردک برای صاف کردن قواره های کاغذ دیواری و فیکس کردن درز کاغذ دیواری
  • سطل آب برای درست کردن چسب کاغذ دیواری
  • مقداری بتونه در صورت نیاز به زیرسازی و بتونه کاری برای دیوار
  • کاتر، برای برش قواره های کاغذ دیواری و پوستر دیواری

 

بزن بریم

نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری پنج مرحله اصلی دارد که تمام مراحل رو با شرح جزئیات با هم بررسی میکنیم.

1: چک کردن طرح و ابعاد کاغذ دیواری و یا پوستر دیواری با ابعاد دیواری و طرحی که انتخب کرده اید:

دوستان عزیز حتما قبل از نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری که تهیه کرده اید بر روی زمین پهن کنید و از طرح و ابعادی که سفارش داده اید مطمئن شوید اگر اشتباهی صورت گرفته باشد بعد از نصب دیگر نمی توان مشکل پیش آمده را بر طرف کرد.  این مرحله خیلی مهم میباشد و گاهی دیده شده که نصابان حرفه ای و با سابقه به این موضوع ساده توجه نمیکنند و باعث ناهماهنگی روال انجام کار میشوند.

2: زیرسازی دیوار برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری:

انجام زیر سازی برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری یکی از مهم ترین مراحل نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری میباشد. شاید بتوان گفت مهم ترین عامل، دیواری که برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری در نظر میگیرید باید حداقل استاندارهایی را داشته باشد تا بتوانید یک نصب موفق را تجربه کنید..

زیر سازی دیوار چیست؟

به کلیه فرآیند ها انجام شده بر روی دیوار جهت آماده سازی دیوار برای نصب کاغذ دیواری زیر سازی گفته میشود. قبل از نصب، شرایط  زیر سازی دیوار باید از دو جهت بررسی شود

یک: هر گونه جای پیچ، میخ، رول پلاک و یا هر گونه ناهمواری سطح دیوار و یا هر گونه جای ترک و یا اگر دیوار شما رطوبت دارد حتما قبل از نصب باید بتونه کاری شده و سمباده زده شود تا سطحی صاف و سیقلی، عاری از هر گونه گرد و غبار و چربی را داشته باشیم تا بتوانیم یک نصب موفق و بدونه ایراد را تجربه کنیم.. 

دو: جنس پوششی که بر روی دیوار میباشد (مثلا گچ ، رنگ پلاستیک، رنگ روغن و …)

شرایط نصب بر روی هر کدام متفاوت میباشد که در ادامه به بررسی انواع مختلف جنس دیوار میپردازیم.

نصب کاغذ دیواری بر روی کاشی و سرامیک:نمونه زیرسازی سرامیک

در بسیاری از مواقع نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی کاشی یا سرامیک اتفاق می افتد و خیلی  موضوع غریبی نیست. اما برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی کاشی یا سرامیک حتما باید قبل از نصب بند یا درز بین کاشی ها بتونه کاری شود تا سطحی صاف و هم تراز را داشته باشیم.

نکته بسیار مهم بعدی برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی کاشی سرامیک که اغلب به آن توجه نمیشود و دردسر ساز خواهد شد این است که اگر کاشی و سرامیک شما دارای چند رنگ مخنلف میباشد یا با بتونه هایی که برای بر طرف کردن شیار بین بندهای کتشی و سرامیک استفاده شده اختلاف رنگی زیادی دارد، حتما باید قبل از نصب کاغذ دیواری یک دست رنگ روغنی بر روی کاشی یا سرامیک ها بزنید تا این اختلاف رنگی را از بین ببرید، چون اگر دیوار شما چند رنگ داشته باشد بعد از نصب ممکن است به صورت اختلاف رنگی کمی خود را نمایش دهد مخصوصا اگر از کاغذ دیواری یا پوستر دیواری رنگ روشن استفاده میکنید.

به طور کلی سطحی دیواری که برای نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری  انتخاب میکنید نباید چند رنگ باشد یا اختلاف رنگی زیادی داشته باشد. مثلا اگر یک قسمت از دیوار شما سرامیک سفید است و قسمت دیگر سرامیک قهوه ای بعد از نصب ممکن است کمی این اختلاف رنگی خود را نمایش دهد.

ویدیو دیگری از زیر سازی بر روی کاشی و سرامیک رو برای شما قرار دادم شما عزیزان مطابق ویدیو میتوانید زیرسازی کاشی و سرامیک رو برای نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری انجام دهید

 

نصب کاغذ دیواری بر روی گچ:

برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار گچی، حدالمقدور بهتر است کل دیوار یک دست کامل بتونه روغنی یا بتونه ماستیک زده شود و بعد نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری انجام گردد. علت این امر هم این است که بعد از گذشت فصل سرما و گرما زیر سازی دیوار مقاوت بیشتری از خود نشان دهد و باعث نشود که کاغذ دیواری از سطح دیوار جدا شود.

در حالت کلی بتونه روغنی یا بتونه ماستیک بهترین نوع زیر سازی برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری میباشد

البته اجرا بتونه ماستیک یا روغنی یک ضرورت حتمی نیس و بدون آن نیز میتوانید کاغذ دیواری یا پوستر دیواری را بر روی دیوار گچی نصب کنید و یک نصب موفق را تجربه کنید.

نصب کاغذ دیواری بر روی دیوار رنگ پلاستیک:

برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار با رنگ پلاستیک باید به این نکته مهم توجه داشت که حلال چسب کاغذ دیواری آب بوده و حلال رنگ پلاستیک نیز آب میباشد و وقتی چسب کاغذ دیواری به پشت قواره های کاغذ دیواری آغشته شده است هنگام نصب با رنگ پلاستیک روی دیوار تماس پیدا میکند چون هر دو، رنگ پلاستیک و چسب کاغذ دیواری حلال آب هستند باعث میشود که به مرور رنگ پلاستیک بر روی دیوار از سطح دیوار جدا شده و در نتیجه کاغذ دیواری هم از سطح دیوار نیز جدا شود بدین منظور توصیه میشود حتما قبل از نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار با رنگ پلاستیکی دیوار کاملابا بتونه ماستیک یا همان بتونه روغنی زیر سازی شو.

نصب کاغذ دیواری بر روی دیواری که رطوبت یا نم دارد:

رطوبت یا نم یکی از عوامل اصلی از بین برنده استحکام چسب کاغذ دیواری میباشد. همانطور که در بالا صحبت شد حلال تمام چسب های کاغذ دیواری آب میباشد و این به این معنی است که چسب های کاغذ دیواری در تماس با رطوبت یا نم خاصیت خود را از دست میدهند. بنابر این حتما قبل از نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری نم یا رطوبت دیوار را بر طرف کنید و بعد نسبت به نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری اقدام نمایید.

نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار رنگ روغنی:

رنگ روغنی که برای دیوار های اکثر منازل نیز استفاده میشود یکی از بهترین زیرساز ها برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری میباشد البته این کافی نیست و نصاب کاغذ دیواری باید قبل از نصب، دیوار را کاملا بررسی کند و در صورت نیاز زیر سازی لازم برای دیوار را انجام دهد.

آنچه برای برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار هایی با جنس رنگ روغنی بسیار اهمیت دارد استفاده از چسب پرایمر یا استفاده از ترکیب چسب چوب غلیظ با آب به عنوان پرایمر میباشد،  که باعث عمر بیشتر کاغذ دیواری می شود.

نصب کاغذ دیواری بر روی سیمان و یا گچ و خاک:

در نگاه افرادی که در این صنف فعالیت می کنند جواب این سوال بسیار واضح و روشن است.

ولی این سوال یک سوال پر تکرار بر خی از مشتریان میباشد و در جواب باید بیان کرد که سطح دیواری که برای نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری در نظر گرفته میشود باید سطحی صاف و سیقلی و عاری از هر گونه گرد و غبار و چربی باشد بنا بر این نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی سیمان و یا گچ و خاک امکان پذیر نمی باشد.

نصب کاغذ دیواری بر روی شیشه یا ام دی اف:

بسیار اوقات پیش میاید که مشتریان عزیز میخواهند با استفاده از کاغذ دیواری یا پوستر دیواری درب کمد یا یک پنجره یا شیشه را پوشش دهند و این سوال مطرح میشوند که آیا کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی شیشه یا ام دی اف نصب میشود یا خیر؟

در جواب باید بیان کنیم که بله امکان پذیرهست و براحتی میتوانید نصب را انجام دهید. فقط برای چسبندگی بهتر، حتما از پرایمر استفاده کنید.

پرایمر چیست ؟

برای نصب اصولی کاغذ دیواری از دو مدل چسب استفاده میشود یک چسب کاغذ دیواری برای چسب زدن به پشت قواره های کاغذ دیواری و یک چسب دیگر برای آغشته کردن به سطح دیوار و استفاده از این دو باعث میشود که چسبندگی و طول عمر کاغذ دیواری چندین برابر شود.

به چسبی که برای آغشته کردن به دیوار استفاده میشود چسب پرایمر گفته میشود، که انواع مختلفی نیز دارد و در بازار نیز موجود میباشد. البته میتوان از ترکیب غلیظ چسب چوب با آب نیز به عنوان پرایمر نیز استفاده کرد.

3: آماده کردن چسب: 

درست کردن چسب کاغذ دیواری و چسب زدن پشت قواره های کاغذ دیواری یا پوستر دیواری

بعد از اینکه زیرسازی دیوار رو انجام دادیم وقت برش قواره کاغذ دیواری و  آماده سازی چسب و چسب زدن قواره ها میباشد.

برش قواره های کاغذ دیواری :

برای این کار ابتدا ارتفاع دیوار را اندازه گیری میکنیم و بعد قواره ها را برش میدهیم توجه داشته باشید که اگر کاغذ دیواری شما ساده میباشد باید اندازه قواره ها را باید حداقل 15 الی 20 سانت بزرگتر در نظر بگیرید و اگر کاغذ دیواری شما طرح دار میباشد این مقدار با توجه به اندازه طرح شما باید قواره ها را بزرگتر در نظر بگیرید تا هنگام نصب به مشکل برنخورید.

توصیه میکنم قبل از برش و نصب،  کاغذ دیواری را بر روی زمین پهن کنید تا احتمال خطا شما کمتر شود.

چسب کاغذ دیواری :

انواع مختلف چسب برای نصب کاغذ دیواری در بازار موجود میباشد، تمام این چسب ها به صورت پودری هستند که با آب ترکیب میشوند. ومقدار ترکیب آب و پودر چسب برای هر چسب متفاوت میباشد که معمولا به صورت یک نکته یا یک جدول بر روی بسته بندی کاغذ دیواری درج میشود.

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که با هر چسب کاغذ دیواری چند رول کاغذ دیواری را میتوان نصب کرد؟

البته نمیتوان پاسخ قطعی به این سوال داد، چون چسب های مختلف و با گرماژها مختلف در بازار موجود میباشد و در حالت کلی اگر بخواهم بیان کنم که تقریبا هر یک کیلو از چسب کاغذ دیواری تقریبا 40الی 50 رول کاغذ دیواری رو برای نصب کاغذ دیواری ساپورت میکند. البته که این یک مقدار حدودی میباشد و به عوامل دیگری نیز بستگی دارد از جمله خود ابعاد رول  کاغذ دیواری و گرماژ یا وزن کاغذ دیواری که هر چه رول کاغذ دیواری گرماژ بالا تری داشته باشد مقدار چسب بیشتری نیز برای نصب آن مورد نیاز میباشد.

طریقه درست کردن چسب کاغذ دیواری:

حال که اطلاعات کلی در مورد چسب کاغذ دیواری و مقدار ترکیب آن با آب بدست آوردیم وقت درست کردن چسب کاغذ دیواری میباشد. برای این کار به یک ظرف آب نیاز داریم و با توجه به نکته یا جدول روی بسته بندی چسب کاغذ دیواری مقدار آب مورد نیاز را داخل ظرف آب میریزیم و قبل از اضافه کردن چسب، آب داخل ظرف را بهم میزنیم تا یک گرداب داخل ظرف تشکیل شود و همچنان که در حال هم زدن آب داخل ظرف هستیم چسب کاغذ دیواری را به صورت خیلی کم کم اضافه میکنیم، و بعد از اضافه کردن کل مقدار چسب مورد نظر به مدت چند دقیقه مداوم محلول چسب و آب را هم میزنید و بعد از هم زدن به مدت چند دقیقه چسب را میگزاریم که استراحت کند و در پایان همان طور که در ویدئو مشاهده میکنید محلول ما به صورت ماده ژله ای مانند میشود، حال چسب کاغذ دیواری ما آماده میباشد.

توجه: برای درست کردن چسب کاغذ دیواری به هیچ وجه به این گونه عمل نکنید که آب و چسب را یکباره با هم ترکیب کنید مثلا کل چسب مورد نیاز را داخله ظرف بریزید و بعد آب را بریزید چون ممکن چسب شما به خوبی با آب ترکیب نشود و هر چقدر هم که محلول را هم بزنید نتوانید پودر چسب را جدا کنید، اصطلاحا چسب شما گوله شده است.

حالا وقت چسب زدن قواره های کاغذ دیواری میباشد برای این کار از یک قلمو نقاشی کمک میگیریم و پشت قواره های کاغذ دیواری را چسب میزنیم. توجه داشته باشید که تمام سطح پشت قواره های کاغذ دیواری یا پوستر دیوار باید آغشته به چسب باشد. در چسب زدن قواره ها به این نکته توجه کنید که از چسب به مقدار مناسب استفاده کنید اگر چسب را زیاد استفاده کنید در هنگام نصب باید چسب را از کنار درز های کاغذ دیواری، توسط کاردک خارج کنید و اگر از چسب کاغذ دیواری کم استفاده کنید ممکن است کاغذ دیواری های شما به خوبی بر روی دیوار نچسبد و یا به مرور زمان از سطح دیوار جدا شود.

بعد از چسب زدن قواره های کاغذ دیواری و یا پوستر دیواری حال هر قواره را همانطور که در ویدئو مشاهده میکنید از پشت بر روی هم تا میکنیم به مدت چند دقیقه، بدلیل اینکه چسب کامل به خورد قواره های کاغذ دیواری برود و بعد از چند دقیقه قواره های ما آماده نصب بر روی دیوار هستند.

4: چسباندن قواره های کاغذ دیواری یا پوستر دیواری بر روی دیوار

در این مرحله از نصب قواره های کاغذ دیواری یا پوستر دیواری را بر روی دیوار میچسبانیم توجه داشته باشد که قواره های کاغذ دیواری به صورت عمودی کنار یک دیگر قرار میگیرند، توجه داشته باشید که طرح هر قواره با قواره بعدی کاملا با هم مچ باشند.

5: برش قسمت های اضافی

در این مرحله باید قسمت های اضافی کار را برش بزنیم، مثلا جای کلید ها و پریزها یا جای آیفون و یا جای لوله بخاری و هر المان دیگری که روی دیوار تعبیه شده است و همچنین قسمت های اضافی قواره ها را نیز باید برش داد هم از بالا و پایین قواره ها مقداری که قواره ها را بزرگتر گرفته ایم توجه داشته باید که برای برش قسمت های اضافی از یک خط کش بهمراه کاتر استفاده کنید تا برش تمیزتر و دقیق تری داشته باشید.

تا اینجا تمامی مراحل نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری مشابه همدیگر هستند. اما در بعضی از پوستر دیواری ها درز قواره ها به صورت لب به لب نبوده و به صورت اور لب میباشد

تفاوت نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری :

برای اغلب اففراد این سوال پیش می آید که آیا طریقه نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری متفاوت میباشد؟

در جواب این سوال باید بیان کنم که نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری تفاوت چندانی با هم ندارند فقط در برخی پوستر دیواری ها درز قواره های پوستر دیواری به صورت اورلب میباشد و بعد از اینکه قواره ها را کنار هم قرار دادیم باید قسمت اور لب همانند روشی که در ویدئو مشاهده میکنید برش بخورد.

آیا خودمان میتوانیم نصب کاغذ دیواری یا پوستر دیواری را انجام دهیم؟

 نصب کاغذ دیواری امری بسیار تخصصی و با توجه به هزینه های بالا قیمت کاغذ دیواری و پوستر دیواری بهتر است که کار نصب آن توسط افراد ماهر و کار بلد انجام گردد، ولی اگر دسترسی به نصاب ماهر و حرفه ای ندارید و متراژ کار شما هم چندان زیاد نمیباشد با توجه به ویدئو آموزش نصب که برای شما عزیزان قرار داده ام و با تمرکز و دقت بالا میتوانید نسبتا کار نصب را خودتان انجام دهید.

هزینه نصب کاغذ دیواری و پوستردیواری :

اجرت نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری با هم متفاوت میباشد، به گونه ای که هزینه نصب کاغذ دیواری بر اساس رول میباشد و هزینه نصب پوستر دیواری بر اساس قواره میباشد (همانطور که میدانید پوستر دیواری به صورت قواره های با عرض یک متر مباشد ) البته در برخی اوقات هزینه نصب پوستر دیواری بر اساس متر مربع نیز محاسبه شده است.

باید توجه داشت که در نصب تمام متریال های دکوراسیون داخلی و حتی متریال های دیگر بحث حداقل دستمزد مطرح میباشد و در هر متریال با هم متفاوت میباشد. مثلا در نصب کاغذ دیواری حداقل نصب 10 رول میباشد و این به این معناست که اگر شما تعداد رول کمتری از 10 رول برای نصب داشته باشید نصاب کاغذ دیواری هزینه 10 رول را به عنوان حداقل نصب از شما دریافت میکند.

حداقل دستمزد برای پوستر دیواری نیز 4 قواره یا 10 متر مربع میباشد و همانند کاغذ دیواری به این معناست که اگر شما متراژ کمتری برای نصب داشته باشید نصاب محترم حداقل دستمزد را از شما دریافت میکند.

شاید بیان کردن هزینه دقیق نصب در این مقاله کار صحیحی نباشد چون قیمت ها تغییر خواهد کرد و هزینه نصب برای مراکز استان و حومه با هم متفاوت میباشد  اما جهت آگاهی بیشتر و آشنایی شما عزیزان در حال حاضر که در بهمن 1401 هستیم هزینه نصب هر رول کاغذ دیواری تقریبا 60 هزار تومان و هزینه نصب هر قواره پوستر دیواری تقریبا 120 هزار تومان برای تهران میباشد که البته باز هم تاکید میکنم هزینه نصب به عوامل مختلفی نیز بستگی دارد.

هزینه زیر سازی:

بسیاری از شما عزیزان در مورد هزینه زیر سازی سوال میفرمایید، در جواب باید خدمتتان عرض کنم هزینه زیر سازی معیار مشخصی ندارد و بستگی به میزان خدماتی که بر روی دیوار انجام میشود و زمانگیر بودن عملیات زیر سازی دارد و کاملا به صورت توافقی با نصاب میباشد.

این بود مراحل نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری امید وارم مفید واقع شده باشد. هر سوالی در زمینه نصب کاغذ دیواری و پوستر دیواری دارید زیر همین مقاله بپرسید در خدمتتون هستیم.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.